Homoki Autófényezés - Ahol a színek életre kelnek! | Cím: 3531 Miskolc, Ernye bán u. 4/A. | Telefon: 06 (46) 381-645 | E-mail: info@homokiautofenyezes.hu

tiktok_homokiautofenyezesYoutube

Biztosítási ügyintézés

Teljeskörű biztosítási ügyintézést vállalunk. Intézzük a helyszíni kárfelvételt, biztosítjuk a szükséges nyomtatványokat.

Részletek +

Karosszéria fényezés

Elég egy rossz mozdulat, és autója féltve óvott fényezésén máris megjelenhet egy kellemetlen karcolás, horzsolás. Mit szólna egy gyors, takarékos megoldáshoz?

Részletek +

Karosszéria javítás

Törött, sérült, karambolos, személygépkocsik teljes körű karosszéria javítása, fényezése, biztosítási ügyintézéssel.

Részletek +

Kerámia bevonat

A különféle gyártók köznyelven elterjedt  autókerámia bevonata egy strapabíró, időjárás álló kerámia bevonat, minden típusú autó lakkrétegéhez megfelel.

Részletek +

Autómentés

Csereautó

Baleseti ügyintézés

22 év tapasztalat

A Homoki Kft. a régió legnagyobb autófényező üzeme!

Törött, sérült, karambolos személygépkocsik teljes körű karosszéria javítása, fényezése, biztosítási ügyintézéssel.
Társaságunk rövid határidőre, kifogástalanan minőségben vállalja személygépkocsik karosszérialakatos munkáit, helyszíni, gyors, biztosítási ügyintézéssel.

Részletek +

Veterán autók restaurálása

Részletek +

A különféle gyártók köznyelven elterjedt  autókerámia bevonata egy strapabíró, időjárás álló kerámia bevonat, minden típusú autó lakkrétegéhez megfelel.

Nem összetévesztendő wax vagy nano szigetelő bevonatokkal, amelyeket egy erősebb vegyszerrel el lehet távolítani.Ezek a termékek  kémiailag kötődnek a fényezéshez, így nyújtanak hosszantartó védelmet a kezelt felületeknek. Fontos kiemelnünk , hogy a világpiacon forgalmazott hiteles tanúsítvánnyal ellátott komolyabb értéket és minőséget képviselő kerámia és felület bevonatok szigorú követelményeknek vannak kitéve a végfelhasználók esetében.Tehát valamennyi terméket kizárólag a gyártó által engedélyezett és képzett szakemberek vihetik fel az autókra.(Certificated Detailernek nevezik).

Mielőtt az autóra a felkerül a bevonat, az autó minden egyes részét az ún. autógyurma segítségével alaposan megtisztítjuk és a fényezésbe ragadt szennyeződéseket (pl. szállórozsda) eltávolítjuk, hogy egy sima, steril felületet kapjunk. Az autógyurma eltávolít minden felületi szennyeződést, végeredményként egy tükörsima felületet kapunk – ez előfeltétele a polírozás elkezdésének. Ezek után a fényezés állapotától függően több lépéses polírozással szüntetjük meg a felületi karcokat, amit egy végső ékszeresítő polírozás követ. Nagyon fontos hogy az összes felületi hibát el kell távolítani, hogy a lehető legnagyobb csillogást érjük el – így körülbelül a karcok 97%-át lehet biztonságosan eltávolítani. Miután a felület hibamentes, a kerámia bevonat a felületre kerül, ami alkalmazható műanyag, króm és alumínium részekre is.

 karosszeria-keramia-bevonat

Milyen felületekre vihető fel a kerámia bevonat:

  1. fényezett felületek
  2. lámpák
  3. keréktárcsák
  4. kemény műanyag
  5. króm és alumínium

A szélvédőket és oldalüvegeket pedig speciális kifejezetten üvegre felületre készített kerámia bevonattal látjuk majd el ami hozzávetőlegesen 2 év vagy 80.000 lapáttörlést követően fog csak elkopni.

 

Irányárak és csomagok :

 

1.kategória

S méretű járművek

(Pl.: Smart,Mini Cooper)

 

2.kategória

M méretű járművek

(Pl.: VW Passat)

 

3.kategória

L méretű járművek

(Pl.: BMW X6 ,Audi A8L)


Említésre méltó gyártók melyek termékeit alkalmazzuk:

 (Kamikaze Collection,Lotus Cleaning,Angelwax,Chemical Guys,Gyeon,Shiny Garage stb.)

 karosszeria-keramia-bevonat

Az elvégzett munkálatokat követően átadunk egy kiskönyvet mely tartalmazza az elvégzett szolgáltatást és annak pontos dátumát.

2 év gyártói garancia mellett negyedévente szükséges után ellenőriznünk mely első revíziója ingyenes lesz.

Ekkor egy a termék gyártója által készített ún. sealant spray kezeléssel felfrissítjük a felületet.

A további felülkezelés negyedévente bruttó 10.000Ft költséggel bír, de csak abban az esetben ha szükséges a felület kezelése ha rendben van a kerámia és megfelelő a hidrofób képessége akkor nem nyúlunk hozzá.

 

A kerámia bevonat applikálása után betartandó lépéseket és használati utasításokat a kis könyvben megtalálnak.

A gépkocsi belső takarítása az ún. "Korrekciós Polír" csomagunkban ingyenes szolgáltatás mely tartalmazza a teljes belső rész takarítását ,bőr és műanyagok ápolását és teljes ózonos utastér fertőtlenítését.

 

Ügyfeleink véleménye

Borsod Autó Kft.

"Szeretnénk megköszönni az eddigi nagyszerű fényezői munkát, melyet cégünknek a Borsod Autó Kft-nek, mint a Hyundai-Mitsubishi-Subaru-Chevrolet márkák Borsod megyei képviselőjének az elmúlt években végeztek. Ügyfeleink visszajelzései alapján is szeretnénk kifejezni elismerésünket a kitűnő minőségben kivitelezett fényezésekért!!! Reméljük, a jövőben is maradhatunk az Önök megrendelői."

Borsod Autó Kft.

Részletek +

Vélemény - Lotus Cleaning

Első osztályú hozzáállás, magas szintű kompetencia, minőségi termékek. Csak ajánlani tudom a csapatot

Lotus Cleaning Magyarország

Részletek +

Minősítéseink

Részletek +

Partnereink

Eurovan Miskolc Kft. |
Borsod autó Kft. |
Directflyteam.hu |
V8 Autómosó (0-24) |
Litoplán |
Angelwax Hungary |
Lotus Cleaning |
GrafikaLabor.hu |
MG Car Cosmetics Kft. |
Avalon Fleet |
Avalon Motors |
Parasznya SE |
Részletek +